КОНТАКТИ

 

АгроЦентър гр.Карнобат
Индустриална зона - север
Тел: 0700 900 33
Моб.тел.:
088 778 5362
GPS Координати: 42.6522695, 26.9745447
e-mail : office@agrotehniki.com
 

АгроЦентър Стара Загора

Стара Загора
тел.:0889/300 770

GPS Координати: 42.3603046, 25.6532327

e-mail:office.stz@agrotehniki.com

 

АгроЦентър Силистра

Двор на ПЗГ''Добруджа''
Тел.:0885/494 444
e-mail:office@agrotehniki.com

АгроЦентър Разград

ул.Северен булевард 1
Тел.:0888/514 014
e-mail:office@agrotehniki.com

 

Добрич

Агро Старс ООД

ул. Антон Стоянов №8

Търговски представител:

Тел. 0887/494855; 0887/407347

e-mail: agro_stars@abv.bg

 

Плевен

Търговски представител:

Тел. 0886/303 035

 

Враца

Търговски представител:

Тел. 0893/462 095Борован 
Търговски представител:

Тел: 089/3462095

 

 

 

 

 

Натисни FACEBOOK за да отвориш нашата страница!