ЗА НАС

Над 25г. облекчаваме Вашият труд чрез богатата ни гама от земеделска техника на конкурентни цени!

Седалището на “Агротехники & Ко” е в гр.Карнобат, като разполагаме и със сервизна база в гр. Стара Загора, в които можете да намерите освен техника, сервиз за нея, резервни части и компетентни, висококвалифицирани специалисти.

Над 25 години успешно си сътрудничим с европейски и американски фирми, доказани лидери в селскостопанска техника като : CLAAS, MAIZCO, MASCHIO GASPARDO, SaMASZ, AGREX, GASCON, NARDI, HATZENBICHLER, FANTINI, AGROMA, EBAK, COMET, ARAG, BIANCHI, ANNOVI и други, а сме официални представители на :
MAIZCO, MASCHIO GASPARDO, SaMASZ, AGREX, GASCON, NARDI, HATZENBICHLER, FANTINI, AGROMA, EBAK, COMET, ARAG, BIANCHI, ANNOVI и други.


Търговският ни екип се състои от добре обучени и опитни търговски представители, които покриват територията на цялата страна. Работата на служителите от отдела включва комбинирането на различни знания - от технически до икономически, както и ежедневното решаване на казуси с клиенти, партньори и с мениджмънта на фирмата. Търговците се вслушват внимателно в желанията на клиентите си и открояват специфичните им потребности, за да може да отговарят на очакванията им. Основната мисия на отдела е не само да предлага техника, а цялостно решение за съвременните земеделски производители. 

 

Създали сме система за експресна диагностика на повредите и доставка на необходимите резервни части в рамките на 24 часа.